mettesblog

mettesblog

OM BLOGGEN

Her på bloggen kan du følge årstidernes skiften i plantagen og i mosteriet.

Æresdiplom fra det Danske Gastronomiske Akademi

MåltidsmostenPosted by Mette Sun, April 07, 2013 22:17:23
I går fik jeg ved en dejlig middag på Babette i Vordingborg tildelt et æresdiplom for mit arbejde med måltidsdrikke!

Det Danske Gastronomiske Akademi uddeler hvert år et antal æresdiplomer til personer, som har gjort en fremragende indsats for dansk gastronomi og i år var jeg én af 6 udvalgte.

Det er dejligt på den måde at få opbakning til det man brænder for fra en gruppe af mennesker, som gennem de sidste næsten 50 år har arbejdet stædigt for kvalitet og et bredere udbud af fødevarer i Danmark, så tak for det!!


Jeg vedhæfter lige oversigten over de typer most, der er produceret i 2012.  • Comments(0)//mettesblog.strynoefrugthave.dk/#post17

Flot anmeldelse af mosten i Gastro og dementi

MåltidsmostenPosted by Mette Fri, August 26, 2011 21:30:19
I det sidste ny nummer af Gastro anmelder Jesper Uhrup måltidsmosten under overskriften Æblemusthaves. Han skriver blandt andet at det er en aha oplevelse i forhold til almindelig juice "Det er lidt som at bilde sig ind, at man har kørt i Ferrari, men reelt har transporteret sig rundt i en japansk look alike-øse OG så komme over i en rigtig stridshingst fra Modena".

Det er et billede jeg godt kan li' smiley....
Nu har jeg godt nok aldrig kørt i en Ferrari, men jeg har været sammen med mange dedikerede fødevareproducenter Fra Modena og omegn og kender af den vej til deres engagement i kvalitet!

Jesper Uhrup skriver også jeg leverer til Noma, Herman og Dragsholm Slot. Det gør jeg nu godt nok ikke, men det kan måske komme når min produktion vokser. I år har jeg leveret til AOC, Geranium og Saison.


  • Comments(0)//mettesblog.strynoefrugthave.dk/#post13

Produktblad sæsonen 2010

MåltidsmostenPosted by Mette Thu, July 07, 2011 23:55:45


Her er en PDF oversigt over de typer most jeg har produceret af æblehøsten 2010. Ud over de nævnte har jeg også produceret en lille mængde ren Pigeonmost og ren Signe Tillich most. Begge med markante rene æblesmage.  • Comments(0)//mettesblog.strynoefrugthave.dk/#post9

Artikel i Politikken

MåltidsmostenPosted by Mette Thu, February 18, 2010 14:35:29
Da jeg lancerede mosten i København var Politikken med. Via linket kan du læse deres indtryk og om hvordan most, saft og juice vinder frem på restauranterne.


http://politiken.dk/tjek/tjekmad/tjekmadguide/tjekguidedrikke/article900397.ece

  • Comments(0)//mettesblog.strynoefrugthave.dk/#post2